Kreativna radionica Udruge A je to: učenici izrađivali božićne ukrase i nakit


Nedjelja, 8. prosinca 2019.

Udruga A je to u sklopu programa Adventa u Đurđevcu organizirala je i odradila prvu u nizu božićnu radionicu izrade nakita u Društvenom domu Novo selo na kojoj su gostovali svi prvi razredi Osnovne škole Đurđevac sa svojim učiteljicama i roditeljima.

Na radionicu su donijeli i po jednu namirnicu te tako podržali akciju solidarnosti koju Udruga provodi pod nazivom Božić svima. Od nakita su se izrađivale zvijezde od papira, čestitke, magneti, podmetači te razne kreativne igre koje su mogli ponijeti i kući, a i dio nakita su izradili i za školsku zadrugu.

U znak solidarnosti svi prisutni donirali su nekvarljive namirnice za akciju solidarnosti Božić svima koju provodi udruga, dobro se namučili oko izrade nakita, nasmijali se, ali i ponešto naučili.

-Svojim dolaskom u velikom broju razveselili su nas kao i svake godine do sad. Zahvaljujemo im sa od srca, posebno učiteljicama koje su i organizirale ovo druženje kod nas te se preporučamo i za dalje. Svi koji žele osjetiti dobru vibru i pritom se malo zabaviti, neka dođu 13. prosinca u Društveni dom Novo selo od 18,00 do 20,00 sati. Čekaju vas novi vilenjaci sa novim iznenađenjima- rekao je Ivan Jadanec, predsjednik udruge.