Kuglači Graničara odigrali prijateljsku utakmicu sa Željezničarom


Subota, 17. rujna 2022.

U sklopu priprema za novu natjecateljsku sezonu kuglači đurđevačkog Graničara odigrali su prijateljsku utakmicu ovaj petak na kuglani u Koprivnici protiv Željezničara iz Koprivnice i izgubili 7:1. Graničar je srušio 3170, a Željezničar 3278 čunjeva.

Najbolji u redovima Graničara bio je Zdravko Lovašen s 560 srušenih čunjeva, a još su igrali Antun Bionda i Marko Preksavec 545, Ivan Buković 521, Vinko Šostarec 516, Mirko Banjac 516  i Zdravko Vokšan 512 srušenih čunjeva.

Bila je to zanimljiva utakmica koja je poslužila trenerima obiju ekipa da vide koliko su igrači spremni za novu natjecateljsku sezonu. Kuglačima Graničara sezona u 2. HKL - Sjever počinje u subotu 24. rujna odigravanjem prvog kola u Koprivnici protiv Obrtnika iz Oroslavja.

-Pripreme smo započeli sredinom kolovoza i sada finiširamo formu za novu natjecateljsku sezonu. Ambicije su nam velike i nadamo se plasmanu u gornjem dijelu tablice. Cjela ekipa je na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje te jedva čekamo da bacimo prve kugle- rekao je glasnogovornik Graničara Zdravko Lovašen.

Foto: Kuglački klub Graničar