Kuglački klub Graničar izabrao novo rukovodstvo


Ponedjeljak, 17. travnja 2023.

Kuglački klub Graničar Đurđevac održao je u subotu, 14. travnja 2023. izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo na mandat od četiri godine.

Za novog predsjednika izabran je Zdravko Lovašen, a u Upravni odbor još su ušli dopredsjednik Mirko Banjac, tajnik i blagajnik Ivan Kuštrak, Ivan Buković i Dražen Vugrinec. Izabrana su i ostala tijela Udruge, a za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Dražen Švarbić.

Na skupštini su nazočili članovi Upravnog i Nadzornog odbora, igrači, članovi Skupštine kao i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić.

Dosadašnji Predsjednik kluba Mirko Banjac podnio je izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je prihvaćeno financijsko izvješće kao i izvješće Nadzornog odbora za prošlu godinu. Podijeljene su i nagrade najboljim kuglačima kluba za prošlu sezonu. Prema Pravilniku kluba najbolji je bio Vinko Šostarec, drugi je bio Ivan Buković, a treći Zdravko Vokšan.

Novi predsjednik Zdravko Lovašen u svom se obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju te je predstavio program rada za naredno razdoblje. Težište je stavio na aktivaciju članova, izradu novih članskih iskaznica, reviziju Statuta kao i  učinkovitije funkcioniranje kluba. Također, osvrnuo se i na pripreme koje se provode za obilježavanje 75. godišnjice kluba koja će se održati krajem mjeseca travnja u Hostelu „Borik“ u Đurđevcu.

Foto: KK Graničar - Đurđevac