Kukuriček 2023.: odsad sve izvedbe možete pogledati i na YouTube kanalu


Utorak, 7. studenoga 2023.

Iako je već u pripremi iduće izdanje Kukuričeka, interes za snimkama s ovogodišnjeg izdanja se ne smanjuje. Dobra vijest dolazi od Udruge Kukurijek, jednog od organizatora ove velike dječje priredbe u Đurđevcu. Naime, snimku cijele festivalske večeri, simpatičnog voditelja Zorana Vakule te naših glazbenih zvijezda Ree Lepoglavec i članova zbora Dječjeg vrtića Maslačak, koji su osvojili prvu nagradu festivalske publike, možete pogledati na YouTube kanalu.

Stoga draga djeco, izvođači, autori, voditelji zborova, mame i tate, sestre i braća, djedovi, bake i prijatelji,  pjesme Kukuričeka 2023. dostupne su na besplatnom kanala te sada u njima sada možete uživati slušajući ih kod kuće, u školama, na feštama  i svim drugim prigodama gdje hoćete slušati dobru dječju pjesmu.

Samo da podsjetimo da se i ovogodišnji  Dječji međunarodni festival Kukuriček održao u organizaciji Udruge Kukurijek i Turističke zajednice Grada Đurđevca, bio je prijavljen velik broj skladbi, okupilo se preko 400 djece, a publika je uživala u 21-oj novoj pjesmi koje su izvodila djeca i dječji zborovi iz cijele Hrvatske, Crne Gore i BIH.

Video produkciju potpisuje Dario DarPro Lepoglavec, a snimku možete naći na ovom linku: Kukuriček 2023.