Gradonačelnik ugostio osvajače medalja na Prvenstvu RH


Srijeda, 2. travnja 2014.

Gradonačelnik Željko Lacković, 2. travnja 2014. godine, sastao se s predsjednikom Karate kluba Đurđevac Ivanom Juričić i trenerom Nikolom Kopričanec, te osvajačima medalja na Prvenstvu RH Emom Juričić, Emom Čorba i Janom Posavec.

Da podsjetimo, u Nedelišću je 8. ožujka 2014. godine održano Prvenstvo RH na kojem je Karate klub Đurđevac ostvario izuzetan sportski rezultat - Ema Juričić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji učenice borba - 36kg, Ema Čorba srebrnu medalju u kategoriji učenice borba - 32kg, dok je Jan Posavec osvojio srebrnu medalju u kategoriji učenici borba - +46kg.

Gradonačelnik Željko Lacković je pohvalio rad stručnog vodstva Karate kluba Đurđevac iz kojeg se vidi rezultat sistematiziranog i dugotrajnog rada s najmlađim kategorijama. Istaknuo je kako se u budućnosti od Karate kluba mogu očekivati još bolji rezultati s obzirom na dosad viđeni rad.

Današnji susret iskorišten je i za završne pripreme i dogovore oko predstojećeg 5. Međunarodnog karate turnira Đurđevac Open 2014. koji će se održati u nedjelju 6. travnja 2014. godine u sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac.