Natura milk donirala svoje proizvode Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac


Ponedjeljak, 14. srpnja 2014.

Udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac u petak, 11. srpnja posjetili su djelatnici Nature Milk d.o.o. Đurđevac, zajedno sa suvlasnikom i direktorom Ivicom Jaićem, te đurđevački slikar Franjo Mihočka, prijatelj Udruge i inicijator posjete. Razlog posjeta bila je donacija proizvoda ove đurđevačke tvrtke. Nakon upoznavanja s korisnicima i zaposlenicama Udruge, predsjednica Udruge Kristinka Štefan upoznala je goste s djelovanjem Udruge, provela ih kroz lijepo uređen prostor i zahvalila im na donaciji.

Gospodin Franjo Mihočka istaknuo je svoje oduševljenje radom i rezultatima Udruge i zahvalio djelatnicima i direktoru Nature Milk d.o.o. Đurđevac što su prihvatili posjetiti Udrugu „koja brine o članovima društva koji trebaju pomoć i ne mogu sami kročiti svijetom“, dok se g. Ivica Jaić zahvalio što se imao prilike upoznati s radom Udruge u kojoj je „ prepoznao toplinu doma koja treba svakom čovjeku“ a po viđenom vjeruje da upravo to korisnici u Udruzi i nalaze.

Druženje je nastavljeno uz razgovor s korisnicima, koji su gostima ispričali kako provode vrijeme u Udruzi, a gospodin Jaić je pozvao korisnike da zajedno sa zaposlenicama posjete pogone Nature Milk i upoznaju se s procesom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, što su oni naravno i prihvatili. Jednosatno druženje završeno je podjelom poklona gostima.