“Pidžama za šestero” zaludila Đurđevac


Srijeda, 7. siječnja 2015.

Gradsko kazalište Đurđevac za sve svoje simpatizere za ulazak u novu 2015. godinu priredilo je kazališnu poslasticu koja je bila posljednji izbor Marinka Ivaniševića - komediju pod nazivom "Pidžama za šestero" Marca Camolettija. Premijera navedene komedije održana je u utorak, 30. prosinca 2014. godine s početkom u 19:30 sati, dok su zbog velikog interesa publike održane i dvije reprize - u petak, 2. siječnja te u ponedjeljak, 5. siječnja 2015. godine, obje s početkom u 19:30 sati.

Publika je uživala u izvedbi mladih članova Gradskog kazališta - Dore Trogrlić, Valentine Presečan, Nikole Hodića, Bojana Bana, Nine Švaco i Karla Kučande - koji su svojim izvedbama publiku ostavljali u smijehu i dobrom raspoloženju.

U slučaju da ste propustili obje prilike koje je Gradsko kazalište pružilo za gledanje predstave "Pidžama za šestero", svejedno nećete ostati bez kolača jer ekipa Gradskog kazališta već marljivo radi. Naime, obje reprize predstave (i ona u petak, 2.1. i ona u ponedjeljak, 5.1.) bile su rasprodane, popraćene s mnogo smijeha, gromoglasnim pljeskom te s iznimno pozitivnim povratnim informacijama publike.
Zbog tako velike zainteresiranosti za "Pidžamom za šestero", Gradsko kazalište će odigrati i 3. put u tjedan dana, i to u petak, 9. siječnja 2015. godine s početkom u 19:30 sati predstavu.

Ulaznice po cijeni od 15,00 kn možete kupiti na dan predstave na blagajni Doma kulture od 10:00 do 12:00 sati te nakon 18:00 sati, ali ih također možete rezervirati i putem facebook stranice ili na broj mobitela: 091 953 64 24.

Pozivamo Vas da dođete pogledati predstavu o kojoj se bruji kako biste konačno saznali iz kojeg je razloga pidžama odjednom postala najintrigantnijim odjevnim predmetom za šestero likova koji se igrom slučaja jedne večeri nađu pod istim krovom.