Prijavite se na TOURPHOTO 2013.


Srijeda, 9. listopada 2013.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca objavljuje natječaj za 9. Međunarodnu reviju turističke fotografije “TOURPHOTO 2013” / Putovanje, zimovanje, ljetovanje, smještaj, gastronomija, biciklizam, jahanje, lov, planinarenje, pustolovni turizam, rafting, sportski ribolov, vjerski turizam, zdravstveni turizam i tako dalje/

UVJETI SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva

KATEGORIJE

A – Turizam kontinetalne Hrvatske
B - Turizam Koprivničko križevačke županije

Autorice/autori mogu poslati najviše po 3 crno – bijele ili kolor fotografije u svakoj kategoriji.

Uz kandidirane fotografije treba dostaviti prijavnicu s podacima: ime i prezime autorice/autora fotografije, adresu, broj mobitela, e-mail, naziv fotografije i mjesto snimanja. Prijavnicu treba slati na posebnom Word dokumentu. Fotografije i prijavnice šaljite e-mailom na adresu: fkk-drava@kc-t-com.hr  u formatu JPG 300×200 mm – 300 dpi, ili na CD-u na adresu: Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p. 24

KALENDAR IZLOŽBE

  • prijam fotografija do 31. listopada /oktobra 2013.
  • otvaranje izložbe i objava odluka žirija 15. studenoga/novembra  2013. na portalu
  • objava kataloga 01. prosinca/decembra 2013. na portalu  www.tz-koprivnicko.krizevacka.hr
  • svaka autorica i autor mogu skinuti katalog sa sajta izložbe

SELEKCIJA, ŽIRI I NAGRADE :

Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade odabrat će selektor Kruno Heidler, predsjednik Foto kino kluba Drava. Nagrade će dodijeliti peteročlani međunarodni žiri čiji članovi su vrsni poznavatelji turizma i fotografije. Odluke žirija su konačne i neopozive. Žiri će dodijeliti po jednu prvu, drugu i treću nagradu te najviše tri diplome i tri pohvale u svakoj kategoriji. Prva nagrada u obje kategorije je vikend boravak za dvije osobe u Hotelu “Picok” u Đurđevcu, u vrijeme održavanja manifestacije “Picokijada 2014.” Troškove putovanja snose nagrađeni autori. Nagrade se ne mogu unovčiti niti prenijeti na drugu osobu. Druga i treća nagrada u obje kategorije su poklon paketi.

Sudjelovanjem na 9. Međunarodnoj reviji turističke fotografije «TOURPHOTO 2013» autorice i autori prihvaćaju uvjete  ovog natječaja.

Organizator pridržava pravo reprodukcije fotografija u nekomercijalne svrhe, osim u slučaju izričite zabrane autora  u pisanom obliku. Radovi izabrani za izlaganje i konkurenciju za nagrade biti će reproducirani u katalogu izložbe.

Organizacijski odbor “TOURPHOTO 2013”, Kontakt: fkk-drava@kc.t-com.hr

Koprivnica, 12. travnja/aprila 2013.

Posebno podsjećamo sudionike 14 podravskih fotosafarija u organiziciji Foto kino kluba Drava na njihove bogate arhive s fotografijama područja Koprivničko - križevačke županije.

PRIJAVNICE MOŽETE UZETI SA SLUŽBENE STRANICE www.tz-koprivnicko.krizevacka.hr