TKD klub “BORIK” Đurđevac na 11. Maksimir Adidas kupu


Ponedjeljak, 2. prosinca 2013.
TKD klub ''Maksimir'' je u sklopu 35. godine postojanja bio domaćin ''11. Maksimir Adidas kupa'' na kojem je 30. studenoga 2013.godine sudjelovao i TKD klub ''Borik'' Đurđevac.
Turnir je poprimio međunarodni karakter jer su se uz 50-ak klubova iz Hrvatske natjecali borci iz Slovačke, Mađarske i Slovenije. Natjecanje se je održalo u borbama,formama i kickovima. Turnir je bio plodonosan za natjecatelje ''Borika'',a borbe su tekle ovim redosljedom: već 6. borba bio je MATIJA HORVAT (kad-m-57kg) koji je u polufinalu osvojio brončano odličje.
Za najmlađe natjecatelje koji još nemaju dovoljno iskustva i ne moraju biti prijavljeni u HTS-u, bila je organizirana mala olimpijada. U ovoj kategoriji je nastupio PATRIK FIŠER (m.oli-m-36kg) koji je srčanom borbom u polufinalu osvojio brončano odličje. DORIJAN IVANČAN (mkad-m-36kg) je pobjedom u prvom krugu natjecanja došao do polufinala te također srčanom borbom osvojio broncu.
MARKO ŠEGRT(kad-m-65kg) i TONI STJEPAN BALTIĆ (kad-m-65kg) su na veliko veselje i iznenađenje oba natjecatelja u finalu izborili medalje, pa je tako Marku pripalo ZLATO,a Toniju srebro.
NIKOLINA ORMNANEC (jun-ž-59kg) je odličnim prikazom u finalu izborila srebro.