Uspješna sezona Škole nogometa grada Đurđevca


Ponedjeljak, 23. lipnja 2014.
Škola nogometa grada Đurđevca postoji tek 9 mjeseci, a vec su postignuti zavidni rezultati.Kategorije nogometaša U10,U12 i U14 su se natjecale u 2.ligi istok,regija sjever. Kategorija U12, pod vodstvom trenera Dražena Fusića i uz pomoć trenera Marka Đuriševića je osvojila prvo mjesto i postali su prvaci prethodno navedene lige u kojoj se natjecalo 7 klubova iz triju županija.

Kategorija U10, pod vodstvom trenera Marina Ferderbera i uz pomoć trenera Marka Đuriševića osvojila je drugo mjesto u prethodno navedenoj ligi.

U subotu, 21.lipnja 2014.godine nogometaši kategorije U12 su odigrali završnu utakmicu protiv roditelja, braće, sudaca i trenera, a kojom prilikom je naša U12 kategorija nakon nerješenog rezultata 3:3 u regularnom dijelu, izgubila na jedanaesterce 8:7.

Iz Škole nogometa javljaju da će se treninzi održavati do kraja 6 mjeseca, nakon čega slijedi stanka tijekom 7 mjeseca, a u 8 mjesecu kreću pripreme za novu sezonu. Ujedno čestitaju svim igračima ŠNGĐ, kategorijama U8,U10,U12 i U14, kao i njihovim trenerima, a posebno roditeljima, na odličnim rezultatima postignutima na natjecanjima u prvenstvu u prošloj sezoni kao i na turnirima.

S puno nove volje i snage, kao i novih polaznika, ŠN se okreće novoj sezoni 2014./15., i nadamo se još boljim rezultatima.