Mali princ organizirao susret sedam udruga osoba s intelektualnim teškoćama


Utorak, 19. veljače 2019.

U prostorima Udruge Mali princ organiziran je susret predsjednika i predstavnika sedam prijateljskih Udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Susret je organiziran na inicijativu predsjednice Udruge Mali princ Kristinke Štefan, a nazočili su predsjednici i predstavnici Udruge Latica Koprivnica, Udruge Maslačak Križevci, Udruge Ludbreško sunce Ludbreg, Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Udruge Korak dalje Daruvar, Udruge OSIT Bjelovar i Udruge Mali princ Đurđevac.

Bila je to prilika za predstavljanje djelovanja Udruga, projekata i aktivnosti koje provode, načina financiranja i suradnje, ali i prilika za razgovor o problemima s kojima se udruge susreću u svakodnevnom radu.

S obzirom da udruge obuhvaćaju istu populaciju odnosno djecu s teškoćama i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama kroz razmjenu iskustava poboljšat će se rad Udruga. Bila je ovo prilika da se suradnja prijateljskih udruga još više ojača kao i da se udruge  povežu i uspostave suradnju i partnerstva u budućim projektima a sve u cilju poboljšanja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.