Malonogometni turnir Đurđevački Božić


Nedjelja, 10. siječnja 2016.

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca i NK Graničara od 26. prosinca do 9. siječnja održan je malonogometni turnir pod nazivom Đurđevački Božić. Malonogometni turnir u seniorskoj konkurenciji okupio je 16 ekipa dok se kod veterana natjecalo pet momčadi, a svaka utakmica je okupila brojne gledatelje i  sportske zaljubljenike. Nakon brojnih odigranih utakmica i napetog finala ostvareni su sljedeći rezultati u kategoriji seniora:

  1. mjesto VINARIJA DIVJAČKO/CB.OSMICA
  2. mjesto DRVOPRERADA KOVAČIĆ
  3. mjesto FRIZERSKI SALON MIJA
  4. mjesto CB. SPORTSKA DRNJE.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je golman Tomislav Peroković, za najboljeg strijelca proglašen je Matej Herent, a za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Robert Grbić. Najboljem golmanu, strijelcu i igraču organizatori su uručili prigodne nagrade.

Još u petak saznali smo i najbolje ekipe u veteranskoj konkurenciji. Naslov je odnijela ekipa Giganta koja je u finalu svladala Graničar s 4:2, a u utakmici za treće mjesto slavila je ekipa Blue caffe/Slatinska banka. Pobijedili su s 4:2 ekipu CB St. Georg. Najbolji golman Đurđevačkog Božića u kategoriji veterana bio je Dario Pecikozić, a Vedran Ćurić s osam pogodaka bio je najbolji strijelac. Obojica su igrači pobjedničke ekipe. Za najboljeg igrača veteranskog turnira proglašen je Vlado Lenardić iz Graničara.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima, publici i svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja.