Posljednja radionica u sklopu Ljeta u knjižnici


Srijeda, 27. kolovoza 2014.

Održala se i posljednja radionica u sklopu Ljeta u knjižnici 2014. pod nazivom Meteorološka radionica. Radionicu su vodili: Amalija Božiček, Nikola Vikić-Topić i Antonio Stanešić, a radionici su se priključili roditelji i profesori. Cijela radionica bila je izuzetno zanimljiva i dinamična. Radionica je obuhvatila predavanja, kvizove, izradu meteoroloških mjernih instrumenata, simulacije tornada i izradu vjetrokaza. Znatiželjna djeca su  predavačima postavljala brojna pitanja na temu meteorologije. Radionica je završila ispred Gradske knjižnice na trgu, gdje su djeca s meteorolozima promatrala i prepoznavala oblake.

Kao i do sada, radionicu je snimio Mladen Prevedan, a Božidraka Šignjar Sabolić će s Emom, Angelikom i Mihaleom napraviti radio emisiju koja će se emitirati u nedjelju i to u vremenu od 10:30h na Podravskom radiju, a Mia i Gordan su sve snimili video kamerom.

Ove godine ponovno se pokazalo da je „Ljeto u knjižnici“ uspješan projekt koji okuplja naše najmlađe sugrađane u zabavi, druženju i učenju.