Mladi uzrasti Nogometnog kluba Graničar postižu vrhunske rezultate


Utorak, 16. studenoga 2021.

Nakon završenog jesenskog dijela prvenstva NK Graničar može se pohvaliti odličnim rezultatima škole nogometa svih mlađih dobnih kategorija, U7, U9, U11, U13, U15 , U17 i U19, bilo da se radi o natjecanju na nivou regije Sjever ili županijskom nivou s obzirom da su u svim natjecanjima ovi mladi nogometaši stigli na sam vrh ljestvice ili su plasirani na visokom drugom mjestu.

Uzrast U11 pod vodstvom trenera Marka Dobravca trenutno je drugi na ljestvici regije odmah iza Daruvara, uzrast U13 pod vodstvom trenera Marina Ferderbera i Nine Šehića, također se nalazi na drugom mjestu sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani Daruvar, dok se uzrast U15 pod vodstvom trenera Željka Vedriša nalazi na prvom mjestu sa šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Daruvara, a ukoliko zadrže taj status od iduće jeseni mlađi uzrasti će se plasirati u Prvu ligu regije Sjever.

Kadeti NK Graničara, uzrast U17, pod vodstvom trenera Zorana Suzića trenutno su na 4. mjestu 2. lige regije Sjever, a istovremeno su osvojili županijski kup, dok su Juniori, uzrast U19 koje vode treneri Krešimir Maronić i Ivo Kutanjac trenutno na 1. mjestu 2. lige regije Sjever ispred drugoplasiranog Podravca iz Virja, a isto tako su osvojili i županijski kup te stigli do polufinala kupa regije.

Uzrast pionira pod vodstvom trenera Darka Dergeza trenutno je na 1. mjestu županijske lige ispred Borca iz Imbriovca.

Tu su još treneri Mario Šostarec, Ivan Slaviček i Oliver Žibreg koji treniraju uzraste U7 i U9 te s njima postižu super rezultate, iako kod njih nema tablica natjecateljskog karaktera.

-Ponosni smo na naše mlade i talentirane igrače te iznimno zadovoljni s njihovim trudom i radom. Cilj nam je da se što više mladih ljudi bavi sportom te možemo biti sretni što svake godine brojimo sve više članova u našem klubu - rekao je predsjednik kluba Dario Pecikozić.

-Čestitam svim trenerima na predanom i vrlo uspješnom radu te im želim da i dalje kvalitetno i predano rade jer rezultati sigurno neće izostati - istaknuo je tajnik NK Graničara Milan Slaviček.