Mladostaši nastavljaju nizati pobjede


Nedjelja, 7. listopada 2018.

Ovog vikenda odigrane su dvije košarkaške utakmice Međužupanijske lige u kojima su košarkaši Mladosti iz Đurđevca ostvarili dvije pobjede.

Kadeti M17 gostovali su u Pitomači i pobijedili rezultatom 39:86. Nakon izjednačene prve četvrtine, nešto bolje igre Mladosti u drugoj, u trećoj četvrtini Đurđevčani su ubacili u višu brzinu i ostvarili prednost od 32 poena. Prednost su u četvrtoj četvrtini još povećali i zasluženo pobijedili s visokih 54 poena prednosti.

Za KK Mladost (M17) nastupili su: Anđelko Lončarić, Karlo Biruš, Domagoj Husnjak, Luka Tomrlin, Karlo Zovko, Giancarlo Šimunic, Petar Rogoz, Antun Marić i Patrik Fišer.

Pretkadeti Košarkaškog kluba Mladost iz Đurđevca (M15) su rezultatom 43:67 pobijedili domaće košarkaše iz Koprivnice.  Prva četvrtina prošla je u ispitivanju snaga i završila 12:11. U drugoj četvrtini Mladostaši su pokazali nadmoć nad košarkašima Koprivnice i na poluvrijeme otišli rezultatom 19:31. Đurđevčani su imali više snage i koncentracije i do kraja utakmice prednost su još povećali.

Za KK Mladost (M15) igrali su: Andrija Hrženjak, Antun Marić, Filip Koprolčec, Petar Rogoz, Domagoj Husnjak, Luka Tomrlin, Giancarlo Šimunic, Erik Svetec i Patrik Fišer.

Treneri u obje utakmice bili su Ivan Đuroci i Matej Baltić.