Na svoj 70. rođendan Ivan Hodić darovao vrijednu donaciju knjiga o šumarstvu Gradskoj knjižnici Đurđevac


Petak, 3. siječnja 2020.

Povodom svog sedamdesetog rođendana gospodin Ivan Hodić, dipl. ing. šumarstva, donirao je Gradskoj knjižnici Đurđevac knjige iz svog vlastitog knjižnog fonda. Radi se o dvadesetak stručnih knjiga iz područja šumarstva koje će biti smještene na Studijski odjel i koristiti učenicima srednjih škola i studentima za pisanje seminarskih i završnih radova, ali i ostalima koji su zainteresirani za ovo područje.

-Želio sam učiniti nešto pozitivno za našu zajednicu te sam stoga odlučio Gradskoj knjižnici Đurđevac odlučio darovati svoju vrijednu zbirku knjiga o šumarstvu koju sam sakupio tokom godina. Važno je da se knjige čitaju, a ne da stoje pa vjerujem da će poslužiti mnogim studentima šumarstva, ali i srednjoškolcima kao stručna literatura- rekao je Ivan Hodić.

Primopredaji knjiga nazočili su i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković koji su uz ravnateljicu Bernardu Ferderber zahvalili na ovoj vrijednoj donaciji i poželjeli gospodinu Hodiću puno sreće i uspjeha povodom 70. rođendana.

-Ovo je zbilja hvalevrijedna gesta, zahvaljujem se gospodinu Hodiću na donaciji, ovo je samo nastavak suradnje s Gradskom knjižnicom jer je gospodin Hodić već jednom darovao dio svojih knjiga našoj knjižnici- rekao je gradonačelnik i darovao mu poklon u povodu njegovog rođendana.