Najmlađi karatisti vratili se u Đurđevac s brojnim medaljama


Ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Na 18.-om CRO CUP-u u Nedelišću nastupali su najmlađi kataši Karate kluba Đurđevac i jedan borbaš.

Uz konkurenciju od 437 natjecatelja, 43 kluba iz dvije države KK Đurđevac je osvojio je sjajne medalje. Cicibana Emanuel Stanešić, Josip Pandur i Filip Gorički te mlađi učenici Pavao Stanešić, Filip Šipek i Marko Krajačić nastupali su u katama ekipno u kategoriji mlađih učenika i pokazali jednu lijepu izvedbu te su u finalu uzeli zlato i srebro.

Naše najmlađe članice kluba Petra Gašparec, Nika Pandur i Petra Krajačić su također nastupale u starijoj konkurenciji mlađih učenica gdje su osvojile broncu. Ovo je katašima KK Đurđevac bio prvi ekipni nastup ali ipak su osvojili i pehare i medalje što im je dalo veliki poticaj za dalje. Petra Gašparec u pojedinačnoj kategoriji kata cicibanke je pokazala da joj konkurencija ne može ništa te je oko vrata stavila zlatnu medalju i popela se na najvišu stepenicu postolja.

U borbama u kategoriji učenika do 42 kilograma, klub je predstavljao Matija Špoljar koji je u finalnoj borbi uzeo medalju srebrnog sjaja. Sa natjecateljima je bila trenerica Valentina Benc.