Nakon uspješnih kvalifikacija u ispijanju pive, publiku rasplesala Enigma i Pravila igre


Subota, 2. rujna 2017.

U Sportskoj dvorani Strukovne škole brojni Đurđevčani, ali i posjetitelji iz okolnih mjesta mogli su uživati na još jednoj večeri Glazbenog ljeta te vrhunskim koncertnim poslasticama.

Nakon održanih kvalifikacija za natjecanje u ispijanju pive- Megdan beer tournament gdje se za natjecanje uspješno kvalificiralo čak deset prijavljenih, a čijim rezultatima bi se posramili i najveći prvaci u ispijanju pive, nastupio je Enigma band koji je rasplesao publiku.

Nakon njihovog nastupa na pozornicu su stupili članovi Pravila igre, a publika ih je dočekala s oduševljenjem, te je s njima u glas pjevala neke od njihovih poznatih hitova. Ipak najveći hit večer bila je pjesma Nebo na mojoj strani.

Danas, 2. rujna od 10,00 sati kod Utvrde Stari grad održava se Megdan kids tournament - natjecanje djece u starinskim sportovima i dječjoj alci.

Navečer, od 19 sati u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevca održava se Megdan beer tournament - finalno natjecanje u ispijanju pive i Megdan muscle tournament - natjecanje u obaranju ruke. Nakon natjecanja nastupati će grupa Autoput nakon koje slijedi koncert Opće opasnosti.