Noć kazališta napunila Dom kulture u Đurđevcu


Ponedjeljak, 20. studenoga 2017.

I ovogodišnja Noć kazališta u Đurđevcu pokazala je da Đurđevac ima publiku za kazalište, da je ona željna kazališnih sadržaja i da Gradsko kazalište Đurđevac nije pogriješilo u odabiru predstava.

Noć kazališta dio je projekta Europska noć kazališta, jednodnevne manifestacije posvećene scenskim i izvedbenim umjetnostima.

Ovogodišnju Noć kazališta u Đurđevcu uljepšali su nasmijavajući publiku do suza gosti iz Brača - Amatersko kazalište Bracera - Supetar s predstavom Pidžama za šestero, te predstava Sutra (ni)je novi dan Exit teatra.

Gradsko kazalište Đurđevac se tako i ove godine priključilo programu Noći kazališta u kojemu ove godine sudjeluje 80-ak kazališnih institucija i organizacija u oko 50 mjesta diljem Hrvatske, uz bogat popratni program koji traje od 16. do 26. studenoga. Noć kazališta je manifestacija koja jednom godišnje okuplja sve zainteresirane kazališne institucije u Hrvatskoj u jedinstvenom godišnjem događanju posvećenom približavanju kazališne kulture što većem broju ljudi.