Noć knjige posvećena zaštitniku grada Đurđevca: knjižnica raspisala nagradni natječaj za priče i crteže o sv. Jurju


Srijeda, 22. travnja 2020.

Bliži nam se 23. travanj kada se obilježava Noć knjige, a ujedno i Dan Grada Đurđevca. Iako je Gradska knjižnica Đurđevac imala velike planove i pripremljene mnogobrojne aktivnosti kojima bi se obilježili ova dva posebna dana, zbog trenutne situacije sve aktivnosti su odgađene.

Ovogodišnja Noć knjige posvećena je knjigama koje su mijenjale svijet pa je Gradska knjižnica Đurđevac istu posvetila zaštitniku našega Grada Đurđevca, svetom Jurju te osmislila kreativne natječaje.

Zavirite u plakate, pronađite neku aktivnost koja se sviđa vama ili vašoj djeci. Crteže i priče djece šaljite na mail: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr.

Od pristiglih crteža odabrat će se najuspješnije crteže, priče i komentari te će se dobitnike nagraditi slikovnicama i knjigama koje će stići dobitnicima na adresu.

-I još jedna poruka... Znamo da Vi, baš kao i mi, nestrpljivo čekate ponovno otvaranje knjižnice i ulazak u tajanstveni svijet knjiga. Nedostajete nam i veselimo se novim susretima i događajima na kojima ćemo svi zajedno uživati. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje! Vidimo se uskoro!- rekla je ravnateljica knjižnice Bernarda Ferderber.