Nova pobjeda seniorki Rukometnog kluba Đurđevac


Ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Seniorke RK Đurđevca su u sklopu 18. kola II. HRL igrale protiv ekipe ŽRK Baranja iz Belog Manastira te pobijedile rezultatom 32:28 (16:12).

Utakmicu su od početka kontrolirale, te uz tek mali pad u prvom poluvremenu, cijelo vrijeme održavale su rezultatsku prednost. U drugom poluvremenu pojačale su tempo i prednost podigle na čak 10 pogodaka razlike. Prednost se na kraju svela na 4 pogotka prednosti jer su u igru ušle mlađe igračice, koje ne dobivaju često priliku. Pokazale su dobru igru i napredak, a od mlađih igračica sve su se upisale i u listu strijelaca. Nakon pauze zbog Uskrsa prvenstvo se nastavlja 7./8. travnja gostovanjem u Slavonskom Brodu.

Strijelci:  Šanteković 5, Lacković 1 (1), Jambriško, Pavlović 6, Šiptar 2, Franković 3 (2), Cestar 1, Fuček 1 (1), Greguraš (15 obrana), Balatinec 2, Kovač 1, Golubić 1, Čilić 8 (3), Ferenčić, Klasan 1

Dodajmo još da je naša mlada ekipa, pojačana za nekoliko starijih igračica, u nedjelju gostovala u Velikom Trojstvu u sklopu humanitarnog rukometnog vikenda, gdje su se prikupljala sredstva potrebna za operaciju oka Jelice Klarić iz Maglenče.