Obilaskom Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci završen ljetni ciklus pričaonica u Gradskoj knjižnici Đurđevac


Srijeda, 1. rujna 2021.

Zadnju pričaonicu u sklopu Ljeta u knjižnici za naše najmlađe polaznike vrtića i predškole (3-6 godina), djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac odradile su u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci. Djeca i roditelji uživali su u prekrasno uređenom prostoru koji je opremljen najnovijom tehnologijom te unutar kojeg je postavljen multimedijalni, interaktivni i visokotehnološki koncept kojemu je cilj stvoriti iskustvo posjetiteljima na način da mu se prenesu znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.

Ovim posjetom zaokružen je ciklus pričaonica i kreativnih radionica koje su se cijelo ljeto odvijale u amfiteatru Park šume Borik te u Gradskoj knjižnici Đurđevac, svakog utorka od 18,00 do 19,00 sati. U devetom mjesecu slijedi kratka pauza, a novi ciklus pričaonica kreće prvog utorka u mjesecu listopadu u isto vrijeme.

Ovim putem pozivamo sve roditelje koji bi sa svojom djecom željeli sudjelovati na radionicama da se jave u Gradsku knjižnicu Đurđevac na broj telefona 048/812-701 ili e-mail: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr.