Odigran All star susret A2 lige sjever


Ponedjeljak, 4. travnja 2016.

U Đurđevcu u dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana odigran je ALL STAR susret A2 Lige Sjever za sezonu 2015./2016. Pobijedila je Parna selekcija rezultatom 123:87 pod vodstvom trenera Ante Tomasa. Za Parnu selekciju nastupili su igrači klubova plasiranih na tablici na 2., 4., 6., 8. i 10. mjestu. Za Neparnu selekciju nastupili su igrači klubova plasiranih na tablici na 1., 3., 5., 7. i 9. mjestu.

Iz Košarkaškog kluba Mladost Đurđevac nastupili su: Zoran Jančijev, Krunoslav Buković, Ilija Lončarić, Anto Pušelja i Igor Odobašić.

Najboljima u ligi i na ALL STAR utakmici podijeljene su plakete i pehari za drugo mjesto ekipi KK Radnik i za treće mjesto ekipi KK Grafičar dok je pehar za prvo mjesto ekipi KK Međimurje dodijeljen na posljednjoj utakmici lige u Bjelovaru. Najbolji igrač lige A2 SJEVER je Danijel Krajačić (KK Međimurje), a najbolji strijelac je Stefan Zadravec (KK Bjelovar). Najbolji u zakucavanju na ALL STAR utakmici je Josip Putarek (KK Ivančica, Ivanec). Nakon vrlo neizvjesnog šutiranja u tricama pobjedu je odnio Ivan Svoboda (KK Radnik). Najboljim, odnosno najkorisnijim igračem ALL STAR susreta proglašen je Igor Čusek (KK Petar Zrinski, Vrbovec).