Odlični rezultati članova Trkačkog kluba Đurđevac: Treći u ukupnom poretku


Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

Članovi Trkačkog kluba Đurđevac ostvarili su odlične rezultate na trkama u Samoboru, Virovitici i Prelogu, a odličan nastup zabilježili su i u 4. kolu Kontinentrail lige na Marča trailu održanom pokraj Ivanić Grada.

-Nastupile su dvije ekipe kluba, a prva je nakon prošlog kola u Samoboru ponovno osvojila treće mjesto ekipno, te i dalje drži treće mjesto u ukupnom poretku. Trčale su se dvije staze, jedna od 16 km sa 430 m uspona i druga od 26 km i 760 m uspona. Drugi dio članova nastupio je na trailu Litice oko Virovitice gdje je najzapaženiji rezultat imao Marko Tesla koji je stazu od 7 km i 234 m uspona otrčao za 36min:34sec te osvojio visoko 6. mjesto. Tako Marko nastavlja odličnu formu gdje je prošlog vikenda bio ukupno treći na utrci Wings for life koja se održala u Prelogu.
U Virovitici su također nastupali i Marko Lesničar koji je trčao stazu od 13 km sa 428m uspona, te Davor Žufika i Tihomir Klasan koji su otrčali stazu od 7km -  ističe predsjednik Trkačkog kluba Đurđevac, Kristijan Grgac.