Odlični rezultati rukometašica na početku nove natjecateljske sezone


Ponedjeljak, 7. listopada 2019.

U prvom krugu Rukometne Lige Regije Sjever za djevojčice 2008. godišta i mlađih rukometašice RK Đurđevac osvojile su uvjerljivo sva 4 boda protiv vršnjakinja iz Koprivnice. Iako su promašile u drugoj utakmici čak 6 sedmeraca, pobjeda ni jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Naše mlade nade nastavljaju svoj impresivan pobjednički niz.

Rezultati:

RK Podravka 2 - RK Đurđevac 7:22

RK Đurđevac - RK Podravka 1 19:10

Svoje prve utakmice u novoj sezoni odigrale su i curice 2006. godište i mlađe koje su poražene od vršnjakinja u Križevcima u sklopu natjecanja u 1.HRLD.

Djevojčice 2004. godišta i mlađeg bile su pak bile domaćini turnira prvog kruga natjecanja, gdje su odigrale utakmice protiv vršnjakinja iz Orahovice i Darde te ostvarile jednu pobjedu i jedan poraz. U ovoj ekipi igraju i igračica 2006. godišta, što im svakako daje dodatno važno iskustvo za daljnja natjecanja.

Rezultati:

RK Đurđevac - ŽRK Orahovica 24:16 (13:7)

ŽRK Darda - RK Đurđevac 24:12 (12:5)

Gostovanje seniorki RK Đurđevac u Belom Manastiru je jedno od neugodnijih u ligi, zbog čega su osvojena dva boda iznimno vrijedna. Djevojke su vodile kroz cijelu utakmicu i zaista su dale sve od sebe od prve do zadnje minute. Svakako moramo istaknuti najbolju od najboljih, Leu Pavlović, koja je zabila čak 17 pogodaka. Seniorke ovom pobjedom nakon dva odigrana kola drže 2. mjesto u 2. HRL sjever sa stopostotnim učinkom.

ŽRK Baranja - RK Đurđevac 30:31 (14:17)

Igrale su i golove postigle: Živko, Šanteković 1, Kožar, Patačko, Lacković, Paro, Greguraš, Cestar 1, Karanović 4, Škrinjar, Golubić, Zeko 6, Pavlović 17 (8), Ferenčić 2

U sljedećem kolu na domaćem terenu seniorke dočekuju ekipu RK Podravka Lino, a utakmice 2. kruga 1.HRLD odigrat će djevojčice 2006. godište i mlađe.