Održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga: Ivan Juričić ponovno izabran za predsjednika


Utorak, 1. veljače 2022.

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca u Gradskoj knjižnici Đurđevac održala je godišnju izbornu skupštinu. Sjednicu je otvorio predsjednik Ivan Juričić te su podnesena Izvješća o radu zajednice, Nadzornog odbora i financijskom poslovanju, koja su jednoglasno prihvaćena.

Dosadašnja izvršna tijela zajednice razriješena su dužnosti, te su izabrani su novi članovi uprave. Za predsjednika zajednice ponovno je izabran Ivan Juričić, dok je za tajnika izabran Danijel Domišljanović. Za članove Upravnog odbora izabrani su: Ivica Vrabec, Gjuro Tomrlin, Đuro Fusić, Darko Lacković, Dario Pecikozić, Zlatko Robotić i Ivan Juričić, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Dajana Milodanović, Saša Deak i Krunoslav Pantelić.

Novi-stari predsjednik zahvalio se svima na ukazanom povjerenju sa željom da u budućnosti zajedničkim snagama zajednica stvara još bolje uvijete za sve članove zajednice, kao i sportaše i rekreativce na području grada.

Sjednici je prisustvovao i Gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pohvalio rad cijele zajednice te se zahvalio dosadašnjem vodstvu i članovima zajednice koji svojim angažmanom i trudom doprinose razvoju sporta u Gradu Đurđevcu.

-Pozivam sve one koji žele sudjelovati u razvoju sporta u Gradu Đurđevcu da daju svoje ideje i prijedloge koje ćemo podržati koliko god možemo - rekao je gradonačelnik Janči i zaželio puno sreće svim članovima zajednice u danjem radu.