Održana redovna godišnja skupština Udruge žena grada Đurđevca


Četvrtak, 14. rujna 2017.

Vrijedne članice Udruge žena grada Đurđevca okupile su se na godišnjoj skupštini u Starom gradu kako bi rezimirale sve ono što su radile tijekom 2016. godine.

Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica Udruge Mirjana Mišulin podsjetila je članice na uspješnu i prepunu godinu događanja, te je naglasila da je udruga bila jedna od najaktivnijih što se tiče održavanja aktivnosti.

Vrijedne članice ove Udruge bile su dio svih događanja u gradu Đurđevcu, a svoje izložbene prostorije pokazivale su svim zainteresiranim pojedincima, udrugama i gostima, te su tjedno održavale i razne radionice. Na skupštini su članice jednoglasno usvojile sva izvješća i plan rada za ovu godinu.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne, te je izrazio zadovoljstvo radom i ostvarenom suradnjom s udrugom kaja uvijek nastoji prezentirati naš grad i tradiciju na svojim gostovanjima.

Predsjednica Mirjana Mišulin naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova Udruga i prepoznatljiva, budući da niti jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva članica Udruge žena grada Đurđevca. U nadi da će još dugo svojim radom i prisutnošću doprinositi dobrobiti ove naše zajednice, članice Udruge zahvalile su se svima koji ih podržavaju.