Održana redovna godišnja skupština Zajednice tehničke kulture Grada Đurđevca


Nedjelja, 17. veljače 2019.

Ovaj tjedan u prostorijama Gradske knjižnice Đurđevac održana je redovna Godišnja Skupština Zajednice tehničke kulture Grada Đurđevca.

Na Skupštini su prisustvovali predstavnici svih članica Zajednice, a vodio ju je predsjednik Zajednice gospodin Tomislav Ostojić. Pobrojane su mnoge aktivnosti udruga među kojima su Ljetna škola programiranja i robotike, razne izložbe i uspjesi članova Foto-kino kluba Picok, suradnja Radio-amatera i đurđevačke osnovne škole, mnoštvo aktivnosti Informatičkog kluba Portal itd..

Tajnik Nikola Mihočka upoznao je prisutne s poslovima koje je radio kako bi se Zajednica mogla bolje povezati s ostalim strukovnim organizacijama na nivou županije i države.

Na Skupštini je donesen i prijedlog Pravilnika o kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava članicama Zajednice tehničke kulture Grada Đurđevca, kojim bi se reguliralo financiranje članica. Prijedlog Pravilnika bit će dostavljen gradonačelniku i gradskim službama kako bi se usuglasili oko konačnog teksta.

Na kraju Skupštine, predsjednik Ostojić istaknuo je važnost rada Zajednice i svih njezinih članica vezano za daljnji tehnološki razvoj grada Đurđevca.