Oprostili se od vrtića Maslačka: završna svečanost Loptica i Cvjetića


Srijeda, 22. svibnja 2019.

Pjesmom, plesom te prikazom Male Legende o Picokima još se jedna generacija predškolaca oprostila od Dječjeg vrtića maslačak.

Završnu svečanost vrtićaraca uveličale su odgojiteljice, prijatelji iz vrtića, brojni roditelji, bake i djedovi, braća i sestre.

Okupljene je pozdravila ravnateljica vrtića Marija Čupen Tomica te se zahvalila odgojiteljicama što su još jednoj generaciji djece pomogle da postanu veliki i što su ih pripremile za nove izazove koji ih čekaju u školi.

Djeci je poručila da budu sretni i uspješni u onome u čemu su najbolji, samouvjereni, istinoljubivi, moralni i ponosni, da imaju prave prijatelje i pomažu jedni drugima jednako kao što su njima pomogli njihovi roditelji i odgajateljice na dosadašnjem putu odrastanja.

-Nadam se da nikad nećete zaboraviti vrtić Maslačak, prva prijateljstva, prve ljubavi i da ćete uvijek u srcu nosite sjećanje na svoje odgojiteljice i bezbrižne predškolske dane- poručila je predškolcima ravnateljica.

Na kraju svečanosti djeci su uručene diplome o uspješno završenom programu predškole, a svi su se počastili ukusnim tortama koje su pripremile tete kuharice.