Osmaši svečanom priredbom obilježili završetak osnovne škole


Četvrtak, 27. lipnja 2019.

U Sportskoj dvorani Osnovne škole u Đurđevcu održana je završna svečanost učenika osmih razreda, a prigodni program pripremili su učenici i njihove razrednice.

Svečanoj priredbi, uz učenike osmih razreda, nazočili su brojni učitelji, roditelji, prijatelji te gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Uz ponešto plesa, pjesme, fotografija, video uradaka, smijeha i suza, učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda prezentirali su i Godišnjak generacije u papirnatom i digitalnom obliku. Također su izrazili svoje poštovanje i zahvalnost prema učiteljima i roditeljima koji su ih zajedničkim snagama pratili i podržavali kroz njihovo osnovnoškolsko obrazovanje.

Na samome početku učenicima se obratio ravnatelj naše škole Danijel Domišljanović koji im je poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju.

-Zahvaljujemo gradonačelniku Hrvoju Jančiju, kolegicama i kolegama, stručnim suradnicima i svim djelatnicima škole na podršci i sudjelovanju u odgoju i obrazovanju naših učenika, te roditeljima naših učenika na uspješnoj suradnji i podršci sve ove godine- rekao je ravnatelj Danijel Domišljanović.

Učenicima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je istaknuo važnost školovanja za boljitak svakoga čovjeka te im poželio da svi upišu željenu srednju školu i da jednoga dana budu ponos našega grada.

Učenicom generacije, prema odluci Učiteljskoga vijeća naše škole, proglašena je Marina Jendrašić, učenica 8. c razreda. Učenici generacije prigodne su poklone uručili ravnatelj Danijel Domišljanović i gradonačelnik Hrvoje Janči. U suradnji s Gradom škola je nagradila i sve ostale odlične učenike, te su uz pohvalnice kao poklon dobili vrijedne knjige. U ime roditelja okupljenima se obratio i Marin Popović koji je održao govor zahvale.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom.

Dragi naši osmaši, želimo vam puno sreće u daljnjem školovanju i životu.