Saborski zastupnik Veljko Kajtazi u Đurđevcu


Ponedjeljak, 17. veljače 2014.

Povjerenik Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika Grada Đurđevca Željko Car, dipl. iur., sastao se danas, 17. veljače 2014. godine, sa saborskim zastupnikom gospodinom Veljkom Kajtazi, predstojnikom Ureda Kluba zastupnika nacionalnih manjina Nedeljkom Bjelajac i predstavnicima romske nacionalne manjine u Koprivničko-križevačkoj županiji i gradu Đurđevcu.

Tema sastanka je bila legalizacija objekata u naselju Stiska. Do sada je izrađena potrebna dokumentacija za legalizaciju nezakonito izgrađenih objekata za 20 domaćinstava u naselju Stiska u vrijednosti 100.000,00 kuna, koju je financirao Savjet za nacionalne manjine. Trenutno se za 20-tak domaćinstava u naselju Stiska radi dokumentacija za legalizaciju nezakonito izgrađenih objekata.

Na sastanku je dogovoreno da Grad Đurđevac Savjetu za nacionalne manjine preda zahtjev za uređenje naselja Stiska, a da prilikom provedbe programa javnih radova Grada Đurđevca i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ispostava Đurđevac za romsku nacionalnu manjinu zaposleni Romi uz održavanje čistoće u gradu Đurđevcu uređuju i naselje Stiska.