Potpisan Ugovor za izradu studijske i projektne dokumentacije za prijavu izgradnje vodnokomunalne infrastrukture


Utorak, 19. svibnja 2015.

Danas 19. svibnja 2015. U prostorijama Gradske vijećnice u Đurđevcu, potpisan je Ugovor za izradu studijske i projektne dokumentacije za prijavu izgradnje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Đurđevac, Virje, Novigrad Podravski i Podravske Sesvete za sufinanciranje iz fondova EU, a za koji su načelnici navedenih općina potpisali Ugovor o partnerstvu.

Ugovor su potpisale Komunalije d.o.o. Đurđevac kao naručitelj i zajednica ponuditelja nositelja Inženjerski projektni zavod d.d. Zagreb.

Vrijednost ugovora nakon provedenog postupka javne nabave iznosi 5.018.200,00 kn bez PDV-a.

Ugovor je ispred Komunalija d.o.o. Đurđevac potpisao direktor Komunalija Tomislav Kolarić, dok je ispred IPZ –a d.d. zagreb ugovor potpisala Irena Kršinić, predsjednica Uprave IPZ-a d.d. Zagreb i voditelj konzorcija ponuditelja.

Potpisivanju Ugovora nazočio je i gradonačelnik Đurđevca Željko Lacković, voditelj tima konzorcija navedenog projekta Damir Grucin, voditeljica projekta ispred Komunalija d.o.o. Đurđevac Milica Fuček, te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije, Marijan Štimac.

Tomislav Kolarić, direktor Komunalija d.o.o. ukratko je objasnio o kakvom je projektu riječ, dok je gradonačelnik Željko Lacković naglasio kako se važno zahvaliti u ime Jedinica lokalne samouprave, prvenstveno Hrvatskim vodama, Komunalijama d.o.o. Đurđevac i njihovim djelatnicima koji su uspješno napravili prijavu navedenog projekta, kao i Koprivničko-križevačkoj županiji na sufinanciranju projekta u iznosu od oko 50%.