Povodom obilježavanja broja 112 u Virovitici otvorena izložba fotografija članova Foto kino kluba Picok iz Đurđevca


Subota, 17. veljače 2018.

U sklopu obilježavanja broja 112, te uoči Dana civilne zaštite, u Područnom uredu za zaštitu i spašavanje u Virovitici, otvorena je izložba fotografija članova Foto kino kluba Picok iz Đurđevca.

-Ljepote podravskoga kraja stalna su i nepresušna inspiracija članovima FKK Picok. U samo jednoj godini svojega postojanja zaljubljenici u foto-umjetnost uspjeli su ljepote Podravine na svojim fotografijama pokazati na čak sedam izložbi (Ljubljana, Đurđevac, Sv.Ana, Križevci) i okititi se s nekoliko prestižnih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim izložbama, rekla je Anđela Lenhard Antolin, glasnogovornica FKK na otvaranju izložbe u Virovitici. Pri tom je naglasila da to nije ni čudo jer se među 43 člana, koji dolaze iz Đurđevca, Bjelovara, Karlovca, Koprivnice, Ljubljane, te drugih gradova i mjesta, nalaze i dva međunarodno priznata majstora fotografije, Željko Car i Mato Zeman.

Virovitički domaćini, Josip Job, pročelnik Područnog ureda i Zdenko Čapo, voditelj Županijskog centra 112, izrazili su zadovoljstvo viđenim i suradnjom s Đurđevčanima koju je uspostavio Branko Novosel, njihov djelatnik i član FKK Picok.

Izložba Đurđevac za 112 Virovitica, u prostorima Centra 112 ostaje otvorena do 11.ožujka.