Powerlifting klub ULTIMATE: šest zlatnih, dvije srebrne medalje i čak pet državnih rekorda


Ponedjeljak, 9. srpnja 2018.

Članovi đurđevačkog Powerlifting kluba ULTIMATE nastupili su na kupu hrvatske koje je održano proteklog vikenda u Vrbovcu u organizaciji kluba Wild Hogs i krovne organizacije Hrvatskog Powerlifting saveza.

Na natjecanju je sudjelovalo 85 natjecatelja, a naše Đurđevčane čekao je veliki zadatak i okršaj sa kvalitetnom konkurencijom ovog sporta. Unatoč velikoj konkurenciji uspjeli su dominirati i izboriti

U kategoriji Powerlifting prvo mjesto i tri državna rekorda osvojila je naša natjecateljica Marinela Fras, prvo mjesto u kategoriji Powerlifting u muškoj kategoriji osvojio je Leon Puškarić.

U kategoriji Bench press  1.mjesta:  Monika Majnović ,David Grčić (dva državna rekorda) Nikola Rak I Saša Deak. Drugo mjesto su osvojili: Mario Lesjak i Damir Prilika.

Sve pohvale i veliko hvala svima koji su predstavljali naš ULTIMATE klub i grad Đurđevac, ovo natjecanje je još jedan dokaz kvalitetnog i mukotrpnog rada i intenzivnih treninga naše ekipe. Zahvalio bi se svima na moralnoj podršci. Idemo dalje granice ne postoje- rekao je predsjednik Ultimate kluba Saša Deak.