Prijavite se: 700 kn naknade svima koji pruže dom zaštićenoj bijeloj rodi


Četvrtak, 4. kolovoza 2022.

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode s područja naše županije poziva sve vlasnike ili korisnike stambenih ili gospodarskih ili drugih građevinskih objekata na kojima se nalazi gnijezdo bijele rode da se uključe u projekt zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti i ostvare naknadu od 700,00 kuna po gnijezdu rode.

Ukoliko na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu. Naknada služi za očuvanje gnijezda na građevinskim objektima na kojima se gnijezdo nalazi.

Svi vlasnici, odnosno korisnici građevinskih objekata na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda mole se da se najkasnije do 31. kolovoza 2022. godine (od 7,00 do 15,00 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail info@zastita-prirode-kckzz.hr ili da potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje naknade pošalju ili osobno dostave na adresu:

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije,

Florijanski trg 4/II,

48000 Koprivnica.

Detaljne informacije o projektu Zaštita i očuvanje bijele rode kao i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje naknade možete pogledati na Internet stranici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije www.zastita-prirode-kckzz.hr.

Foto: Ivan Nemet