Prijavite se: izložba pisanica Uskrsu ususret 2020. održat će se on-line


Ponedjeljak, 16. ožujka 2020.

Udruga Peski-Art s obzirom na situaciju s epidemijom virusa KOVI19 (korona) obavještava građane da se otkazuje planirana tradicionalnu 6. izložbu pisanica Uskrsu ususret 2020. koja se trebala održati 4. travnja u Đurđevcu.

Upravni odbor Udruge Peski-Art Đurđevac u želji da u ovo vrijeme doprinese kulturnom životu, održanju tradicije izložbe, te da doprinese kulturnim aktivnostima i u ovakvim vremenima, odlučila je da umjesto klasične izložbe pisanica istu održi ON-LINE (putem interneta).

Stoga pozivamo sve izrađivače i kolekcionare pisanica da se prijave za sudjelovanje i da pošalju svoje podatke (ime i prezime i adresu radi slanja kataloga i zahvalnica) i fotografije pisanica,  (oko 5 fotografija skupno aranžiranih ili pojedinačnih pisanica) koje su izradili ili ih imaju u svojoj kolekciji.

Udruga Peski-Art Đurđevac će za izložbu prirediti predgovor i tiskati klasičan katalog s popisom sudionika on-line izložbe i izborom fotografija radova te Zahvalnice za sudjelovanje.

Od poslanih fotografija kao i onih izlaganih na prethodnim izložbama biti će pripremljena prezentacija te objavljena za nedjelju muke Gospodnje, „Cvjetnicu“ na mrežnim stranicama udruge http://peski-art.mreza.hr, facebook stranici udruge Peski Art Đurđevac, te na druge dostupne načine na internetu u dogovoru s pokroviteljima i medijima.

Prijave s fotografijama poslati zaključno sa 22. ožujka 2020., na slijedeći način:

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mob 091 2779 474 ili 098 409 221 kod predsjednika udruge -  Franjo Mihočka ili na navedene mail adrese ili facebook.