Priprema, pozor pokreni biznis!: veliki broj mladih zainteresiran za otvaranje vlastitog posla


Subota, 23. ožujka 2019.

Ovaj petak u Gradskoj knjižnici Đurđevac u organizaciji Savjeta mladih Grada Đurđevca održano je predavanje Priprema, pozor pokreni biznis.

Okupljene je na početku predavanja pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pohvalio inicijativu Savjeta mladih za organiziranjem ovakvog predavanja koje će zasigurno pomoći mnogima pri odluci o izboru budućeg posla.

Gosti predavači približili su okupljenima mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za samozapošljavanje, mogućnosti i pogodnosti koje im se nude kao poduzetnicima početnicima, koje sve pogodnosti nudi uskoro novootvoren poduzetnički inkubator te kako to sve izgleda na primjeru dobre prakse, odnosno koje je zamke i početničke greške potrebno izbjeći.

Skrenuta je pozornost na to koja si sve pitanja treba postaviti poduzetnik početnik i koje sve zamke treba izbjeći kako bi opstali i postali uspješni poduzetnici.

Ovo predavanje je privuklo veliki broj zainteresiranih mladih koji razmišljaju o otvaranju svoje tvrtke ili pokretanju nove ideje.