Proglašeni najuspješniji sportaši Koprivničko-križevačke županije


Petak, 17. veljače 2017.

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko – križevačke županije u hotelu Picok u Đurđevcu održano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Koprivničko – križevačke županije u 2016. godini.

Predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković  pozdravio je sve okupljene sportašice, sportaše, trenere i sve prisutne, te je istaknuo kako je zaprimljeno čak 82 nominacija, a komisija je odabrala najuspješnije sportaše u svakoj kategoriji prema ostvarenim rezultatima.

Neka od priznanja su dobili i naši sportaši, pa je tako za najuspješniju sportašicu s invaliditetom proglašena Nadica Mesar, Ženska ekipa Viseće kuglane Đurđevac proglašena je za najuspješniju sportsku ekipa dok je priznanje za izuzetno postignuće u sportu dobila  Ema Juričić iz Karate kluba Đurđevac.

Ignac Maletić iz Streljačkog kluba Radnik iz Đurđevca dobio je titulu zaslužnog sportskog djelatnika u 2016. godini.

U glazbenom programu nastupili su članovi KUD-a Petar Preradović i Đurđevčice, a na kraju svečanosti u ime svih nagrađenih okupljenima se zahvalio najzaslužniji sportski djelatnik u 2016. godini, ujedno i dugogodišnji predsjednik Streljačkog kluba Radnik iz Đurđevca Ignac Maletić.

Foto: prigorski.hr