Radovi na Dječjem vrtiću “Maslačak”


Četvrtak, 21. studenoga 2013.

Gradonačelnik Željko Lacković zajedno s resornim pročelnikom Dejanom Đud, u.z. ravnateljicom Marijom Čupen Tomica i predstavnikom izvođača gospodinom Stjepanom Njegač obišao gradilište - rekonstrukcija krovišta na Dječjem vrtiću "Maslačak".

U.z. ravnateljica Marija Čupen Tomica upoznala je gradonačelnika o trenutnom stanju u Dječjem vrtiću "Maslačak" u kojemu se redovno odvijaju sve aktivnosti, iako se paralelno izvode radovi na uređenju krovišta i unutarnjem uređenju.

Predstavnik izvođača naglasio je da će svi radovi biti završeni u predviđenom roku unatoč lošim vremenskim uvjetima koji usporavaju radove na krovištu, te napomenuo da se radi ekonomičnosti gradnje ujedno izvode i korisni građevinski zahvati u prostoru predviđeni u II. fazi rekonstrukcije.

Izvedenim radovima stvorit će se preduvjeti za uređenje dvije nove smještajne jedinice u potkrovlju, a rekonstrukcijom krovišta zadovoljit će se i uvjeti glede energetske učinkovitosti Dječjeg vrtića "Maslačak".

Sljedeće godine planira se prijava II. faze rekonstrukcije radi dobivanja sredstava za sufinanciranje i dovršenje projekta rekonstrukcije.

Ovaj projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.