Saša Deak postao novi predsjednik Taekwondo kluba Borik Đurđevac


Petak, 6. srpnja 2018.

Na izbornoj skupštini Taekwondo kluba Borik jednoglasnom odlukom uprave kluba i prisutnih članova poznati đurđevački sportaš Saša Deak izabran je za novog predsjednika kluba.

Uvodni govor održao je glavni tajnik i trener Dubravko Husak koji je ujedno i naglasio da izrazito zadovoljan velikom sportskom suradnjom i Sašinom energičnošću, te odanošću sportu. Istaknuo je i da je upravo on ta osoba za koju vjeruje da će biti prava osoba za ovu uzornu funkciju.

Novi predsjednik zahvalio na ukazanom povjerenju svim članovima kluba, te je najavio i obećao kvalitetno vođenje kluba i vrlo brzo koračanje vrhom Hrvatske Taekwondo scene.

Deak je poznat po brojnim uspjesima i funkcijama u Hrvatskom sportu, ujedno je dugogodišnji hrvatski Bench press majstor, te veliki poznavatelj borilačkih sportova i  MMA scene, osvajač brojnih titula prvaka Hrvatske te predsjednik poznatog Hrvatskog i Đurđevačkog ULTIMATE kluba.

Ovo je jedan dobar početak za daljnji razvoj kluba, pogotovo sa ciljem uključenja što više mladih u sportski način života.