Seniorke Šahovskog kluba Picok osvojile su 1. mjesto u II. Hrvatskoj ligi


Ponedjeljak, 23. studenoga 2020.
Seniorke Šahovskog kluba Picok osvojile su 1. MJESTO U II. Hrvatskoj ligi. Seniorke su ostvarile velike pobjede protiv prošlogodišnjih prvoligaških ekipa ŠK Kastav i Ericsson Nikola Tesla Zagreb i tako osvojile 1. mjesto u II. Hrvatskoj ligi za seniorke. Time su osigurale plasman u I. Hrvatsku ligu što ujedno znači da Grad Đurđevac ponovno ima jednu seniorsku prvoligašku ekipu.
Zlatnu ekipu čine: Ksenija Tomin, Anamaria Kečkeš, Ema Bevanda i Sara Balent, a ekipu je u Osijeku vodio predsjednik Kluba Nikola Mihočka.
Kako ističu u Klubu, projekt koji je započeo trener Stanko Domitrović prije 15 godina rezultirao je najvećim uspjehom u povijesti Kluba. Ovo je bio san vodstva Kluba koje su ove sjajne djevojke pretvorile u javu.
Uz trenera Stanka Domitrovića koji je svojim upornim radom uspio stvoriti ovu ekipu, te prijatelja Kluba Predraga Tomina s kojim su uspjeli dogovoriti dolazak njegove kćeri Ksenije u Klub, u Klubu zahvaljuju i Gradu Đurđevcu i Zajednici sportskih udruga Grada Đurđevca na svesrdnoj podršci.