Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju


Petak, 10. prosinca 2021.

Osnovna škola Đurđevac i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju u trajanju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine u kojoj učenici i njihovi roditelji te učitelji svojim donacijama pomažu potrebitima. Ova je humanitarna akcija organizirana s ciljem pomoći župnim Caritasima u Đurđevcu i Kravarskom.

Župa Kravarsko jedna je od župa koja je stradala u potresu, a dio humanitarne pomoći namijenjen župi Kravarsko predan je u petak, 3. prosinca 2021. godine, župniku Siniši Blatariću. Donaciju su predali ravnatelj Danijel Domišljanović i pedagog Nikola Vuković uz pomoć JVP Đurđevac koja je svojim kombijem prevezla prikupljene živežne namirnice i higijenske potrepštine.

Za župu Kravarsko usmjereno je oko 60% donacije, dok je ostatak usmjeren prema župnom Caritasu Đurđevac s kojim tradicionalno surađujemo u ovo predblagdansko vrijeme.

Ovim putem Osnovna škola Đurđevac zahvaljuje na humanitarnoj pomoći i suradnji djelatnicima JVP Đurđevac kao i svim učenicima i roditeljima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.