Spektakularni koncert Dječaka oduševio publiku


Subota, 3. rujna 2016.

Na Tgu sv. Jurja brojni Đurđevčani, ali i posjetitelji iz okolnih mjesta mogli su uživati na još jednoj večeri Glazbenog ljeta te vrhunskim koncertnim poslasticama. Nakon održanih kvalifikacija za natjecanje u ispijanju pive- Megdan beer tournament čijim rezultatima bi se posramili i najveći prvaci u ispijanju pive, nastupio je osebujni etno-rock sastav Ogenj koji je rasplesao publiku.

Nakon njihovog nastupa gradonačelnik Željko Lacković pozdravio je okupljene i poželio im dobru zabavu u nastavku večeri te je poželio da svako naredno Glazbeno ljeto bude bolje od prethodnog jer je ovogodišnje nadmašilo sva prijašnja.

Tada su na pozornicu stupili poznati članovi spektakularne hip-hop grupe Dječaci, a publika je s oduševljenjem i u glas pjevala neke od njihovih najvećih hitova. Ipak najveći hit večer bila je pjesma Lovrinac.

U subotu s početkom u 19 sati na Trgu sv. Jurja održava se Megdan beer tournament - finalno natjecanje u ispijanju pive i Megdan muscle tournament - natjecanje u obaranju ruke, a ovogodišnje Glazbeno ljeto zatvorit će koncert  Zabranjenog pušenja.