Srednjoškolska sekcija Gradskog kazališta Đurđevac premijerno prikazala predstavu Velika audicija za veliku predstavu


Petak, 1. lipnja 2018.

U srijedu, 30. svibnja premijerno je izvedena nova komedija Sradnjoškolske sekcije Gradskog kazališta Đurđevac Velika audicija za veliku predstavu.

Ovom predstavom sa radom je nastavila Srednjoškolska sekcija koja je u tri godine napravila već tri premijere. Dosadašnje predstave Srednjoškolske sekcije su bile: Test i Laku noć Đurđevac, a ova najnovija je još jednom potvrdila da naše kazalište ima mlade i talentirane glumce.

U malom gradiću nepoznatog imena došao je red na audiciju za ovogodišnju produkciju Romea i Julije. Stvar se čini jednostavna, a izbor nikad bolji jer se na audiciji pojavilo 10-ak kandidata. Audicija je počela, kandidati ulaze jedan za drugim i predstavljaju se u svojem, kako bar oni misle najboljem izdanju. Publika je mogla saznati hoće li se napokon pronaći glumačka postava za Romea i Juliju.

U predstavi glume: Dorian Josipović, Daniel Ptičak, Martin Jurić, Luka Stanešić, Mihaela Zvonar i Mihaela Bastalić, dok je za režiju zaslužan Matija Bažulić, a za tehniku Krešo Kovačev.

Članovi Gradskog kazališta Đurđevac nastavljaju s radom, a pred njima je radni vikend u kojem gostuju s predstavom Bitno je da si Zlatan u Pitomači i Koprivnici, a nakon toga već u ponedjeljak navečer u Đurđevcu je na redu prva repriza predstave Velika audicija za veliku predstavu.