Summer Cock Festival: retro večer, moto susret i filmske projekcije na otvorenom


Nedjelja, 11. kolovoza 2019.

Ovog vikenda su Đurđevčani, ali i brojni gosti u sklopu Summer Cock Festivala uživali u retro večeri, glazbenim ritmovima, filmskim projekcijama i moto susretu.

Nakon što su u petak Đurđevčani i njihovi gosti uživali u logorskoj vatri i besplatnom pečenjaku uz koncerte sastava LIKA KOLORADO i THE BEATLES REVIVAL benda, subotnji dan je bio rezerviran za druženje s motoristima u Park šumi Borik dok je subotnja večer bila u znaku našeg poznatog cimbalista Andrije Maronića koji je u prekrasnom ambijentu atrija utvrde Stari grad dočarao svu raskoš svog umijeća sviranja cimbala.

Za kraj vikenda, u dvorištu utvrde Stari grad organizirano je ljetno kino na otvorenom. Đurđevačani i njihovi gosti uživali su u filmskoj večeri i prikazivanju filma GEOSTORM – filma katastrofe (2017.).

Summer Cock Festival nastavlja se i sljedeći vikend s mnoštvom događanja u utvrdi Stari grad u organizaciji TZ grada Đurđevca i trgovačkog društva Stari grad d.o.o.. U petak, 16.8., s početkom u 21:00h na rasporedu je Večer starogradske glazbe i evergreena (nastup sastava TRILIKUM), subota je rezervirana za tamburašku večer (nastup TS "Trojka") dok je u nedjelju sve spremno za ljetno kino - kino projekciju na otvorenom filma BOHEMIAN RHAPSODY  (priča o grupi Queen i Fredieju Mercuryju (2018.).

Foto: Robert Rodman, MK Legenda