Summer Cock Festival: stand up, cimbale i kino na otvorenom


Ponedjeljak, 5. kolovoza 2019.

Ovog vikenda su Đurđevčani, ali i brojni gosti u sklopu Kulturnog ljeta uživali u filmskim projekcijama, ali i u stand up show-u poznatog Vlatka Štampara.

Nakon što je u petak sa svojim stand up nastupom Vlatko Štampar i ovog puta Đurđevčane i ostale goste nasmijao do suza pokušavajući im objasniti što je to odraslost, subota je bila rezervirana za našeg poznatog cimbalista Andriju Maronića koji je u prekrasnom ambijentu atrija utvrde Stari grad dočarao svu raskoš svog umijeća sviranje cimbala.

Za kraj vikenda, u dvorištu utvrde Stari grad organizirano je ljetno kino na otvorenom. Đurđevačani i njihovi gosti uživali su u filmskoj večeri i prikazivanju filma Venom (2018.).

Program Summer Cock Festivala u Đurđevcu nastavlja se već idući vikend, a na programu je RETRO VEČER u petak u 20,00 sati, Motorijada u subotu u 13,00 sati i nastup Andrije Maronića u 20,00 sati, te je za nedjelju pripremljena još jedna poslastica za filmoljupce podno utvrde, a radi se o filmu GEOSTORM – film katastrofe (2017.).