Summer cock festival: Tarik Filipović kao trener svih trenera- Ćiro oduševio brojnu publiku podno utvrde Stari grad


Subota, 29. kolovoza 2020.

Sinoć, ispred brojne publike podno utvrde Stari grad u organizaciji Gradske knjižnice Đurđevac i Turističke zajednice Grada Đurđevca održana je autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde Tarika Filipovića  – Ćiro, o životu Miroslava Ćire Blaževića.

Ova je predstava oduševila đurđevačku publiku na prvu loptu, a priča govori o životu i karijeri trenera svih trenera. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

„Ćiro“ je Tarikov originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja.

S predstavom „Ćiro“ Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata!