Summer Cock Festival: vikend provedite uz dobre filmove, puno smijeha i kviz znanja


Petak, 6. kolovoza 2021.

Već tradicionalno ljeto u Đurđevcu prepuno je glazbenih, kulturnih, edukativnih i sportskih sadržaja. Nakon fantastičkog početka ovogodišnjeg Summer Cock Festivala kojeg je obilježio koncert popularnih tamburaša u starkama Mejaša, stand-up show Tina Sedlara i otvorenje multimedijskog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci, čeka nas još jedan vikend prepun događanja.

Filmoljupce ovaj vikend čekaju prave poslastice. U petak, 6. kolovoza s početkom u 20:00 sati ne propustite akcijsku komediju Krstarenje džunglom s Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt u glavnim ulogama. Nedjelja je rezervirana za naše najmlađe, koji od 10:30 sati mogu uživati u kino projekciji igrano-animirane avanture za djecu Space Jam.

Subota je rezervirana za ljubitelje kvizova, natjecanja i druženja, koji od 20:00 sati mogu sudjelovati u pub kvizu općeg znanja u organizaciji KRiP-a. Očekuje vas opuštena atmosfera s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, stotinu zanimljivih, tematski raznolih pitanja i fenomenalan nagradni fond.

Vikend završavamo uz večer stand-upa u izvedbi međimurskog komičara Vlatka Štampara, koji će vas do suza nasmijati na novouređenoj ljetnoj pozornici ispred Doma kulture.

Posjećamo da je novouređeni multimedijski Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci otvoren za sve posjetitelje - vikendom od 12:00 do 18:00 sati, a Turistička zajednica je svake nedjelje organizirala i popularne napuhance za djecu.

U nastavku pogledajte cjelokupni program festivala:
Program Summer Cock festival 2021