Susret rukometnih generacija oduševio publiku


Subota, 19. prosinca 2015.

Rukometni klub Đurđevac proslavio je svoju 30. godinu postojanja, a od prvih rukometnih koraka na Božić 1985. godine, klub je stvorio brojne kvalitetne igračice i nanizao mnoge uspjehe – polufinalisti Kupa Hrvatske u sezoni 1994./1995. te 1996./1997., polufinalisti Kupa europskih gradova u sezoni 1994./1995., viceprvakinje Hrvatske, natjecatelji po skupinama Lige europskih prvaka te viceprvakinje hrvatskog kupa u sezoni 1995./1996., kao mali podsjetnik na brojne uspjehe tijekom godina.

U organizaciji RK Đurđevac u dvorani Strukovne škole održan je Susret rukometnih generacija, a brojna publika i ljubitelji rukometa  prisjetili su se zlatnih vremena đurđevačkog rukometa. Na turniru u sklopu proslave sudjelovale su brojne legendarne igračice iz tih zlatnih vremena i legendarni treneri Mato Matijević i Goran Mrđen.

Predsjednica kluba Danijela Jelušić službeno je otvorila turnir te se zahvalila gradonačelniku i Gradu na pomoći u organizaciji ovog susreta, gledateljima i svima ostalima koji su na bilo koji način podržali ovaj događaj. Turnir je započeo mini rukometom, a na terenu su zaigrale ekipe RK Đurđevca različitih generacija. Gledatelji su mogli vidjeti  prošlost, sadašnjost i budućnost RK Đurđevca te dugogodišnji uspješni rad kluba. U pauzama tijekom turnira posjetitelji su mogli sudjelovati u tomboli te osvojiti brojne vrijedne nagrade. Popis ekipa i trenera možete naći u nastavku: