Svečana skupština: Udruga A je to Art proslavila svoj četvrti rođendan


Ponedjeljak, 2. prosinca 2019.

Udruga A je to art- Podravina ovaj je vikend u Društvenom domu Novo selo održala svoju svečanu skupštinu, te je tom prilikom proslavila svoj četvrti rođendan uz brojne članove, goste i prijateljske udruge.

Sjednici uz brojne goste nazočio je i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pozdravio sve prisutne te je pohvalio rad udruge i trud članova koji već četiri godine na svojim tjednim radionicama izrađuju ukrase i suvenire koje izlažu i prodaju na brojnim manifestacijama u organizaciji grada i Turističke zajednice. Posebno je naglasio važnost humanitarnog rada i akcija po kojima je ova udruga već vrlo dobro poznata. Tako će već tradicionalno članovi udruge za ovaj Božić svojim poklonima iznenaditi najpotrebitije građane.

-Moram napomenuti da je ova udruga dobar primjer i drugim udrugama, jer je samoodrživa i uspješna je u osiguravanju sredstava za rad iz više izvora, a Grad je uvijek tu da pomogne i da podrži vaš rad i hvalevrijedne akcije- zaključio je gradonačelnik.

Glavne zvijezde ovog druženja ipak su bile domaćice, pomladak A je to udruge koje su se brinule da gostima ničega ne nedostaje.

Čast nam je i veliko zadovoljstvo što ste se svi odazvali u velikom broju na  našoj skupštini kojom ćemo obilježiti četvrtu godinu rada, postojanja i prijateljstva. Želim se od srca zahvaliti svim našim prijateljima koji nas podupiru, prate i dijele s nama sva znanja te su odlični učitelji i potpora. Jedno veliko hvala- poručio je predsjednik udruge Ivan Jadanec.

Nakon službenog dijela sjednice druženje je nastavljeno uz mali domjenak i pjesmu do kasno u noć.